Met plezier nodigen wij u uit om samen met ons te feesten. Vrijdagavond 20 en zaterdag 21 september halen wij voor u opnieuw het onderste uit de kan.

Ook dit jaar zijn er activiteiten voor jong & oud en kunnen we jullie aanwezigheid en steun goed gebruiken.
De opbrengst van deze activiteit dient voor het onderhoud van de lokalen en de renovatie van de lokalen. Neem dus zeker eens een kijkje en bewonder het werk van de vrijwilligers.
Breng vrienden, vriendinnen & oude bekenden mee naar het scoutsterrein in de Vroonstallestraat 8, en geniet met volle teugen van het toneeltje, de bbq en alle andere activiteiten die u worden aangeboden.

Programma:

Vrijdag 20 september:

20u00

Toneeltje

 

Zoals gewoonlijk starten we met een toneelstuk met in de hoofdrol "alle leden" geregisseerd door de leiding. Dit jaar staat ons toneelstuk in het jaarthema van de scouts: "Minder is meer". Wondelgem heeft de hulp nodig van de scouts om de vervuiling tegen te gaan! Wie onze toneelstukken kent, weet dat het einde niet altijd voorspelbaar is.
Geniet met volle teugen van de creativiteit van onze leiding & leden!

Na het toneeltje (± 22u00)

Zangstonde & Kampvuur

 

Enkele ouders, leden en sympathisanten nemen hun gitaar bij de hand en brengen voor jullie een gezellige zangstonde aan het kampvuur. Smeer alvast jouw stembanden want ook jij mag uit volle borst meebrullen!
Je kan de teksten downloaden via http://www.scoutswondelgem.be/zangstonde/.

 

Biercafé

 

Doorlopend kan je steeds terecht in ons biercafé om je dorst te lessen.

Zaterdag 21 september:

14u00-17u00

Pierke

 

Deze keer is Pierke weer van de partij. Hij brengt een spektakel voor jong en oud waarin zijn dolle fratsen centraal staan. Ben je bang van Pierke of heb je gewoon geen zin om te kijken, dan kan je genieten van versgebakken pannenkoeken met koffie of iets anders natuurlijk. De titel van het stuk gaan we nog niet verklappen.

18u00-22u00

Barbecue (hier inschrijven)

 

Zoals elk jaar houden we weer een lekkere barbecue met voor elk wat wils. De mogelijke opties;

 • voor de volwassenen:
  • 3 stukken vlees: braadworst, kipfilet en ribbetjes (€15)
  • 2 stukken vlees: braadworst en kipfilet (€13)
  • Vegetarisch: 2 groentenburgers (€15)
 • en voor de kinderen:
  • 1 stuk vlees: braadworst (€11)

 • Elke menu wordt geserveerd met verse groentjes, frietjes en een saus naar keuze. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar h.mestdagh@telenet.be of het online inschrijvingsformulier in te vullen door op onderstaande link te klikken.

 

23u00

Gezellig Kampvuur

 

Om de 2-daagse in stijl af te sluiten is er het biercafé en uiteraard ook een gezellig kampvuur.

Vrijwilligers

Om alles goed te laten verlopen zijn wij nog op zoek naar bereidwillige medewerkers. Indien je graag een handje wil meehelpen, stuur dan een mailtje naar: vrijwilliger@scoutswondelgem.be