Bestel hier je menu's voor de barbecue op zaterdag 15 september tijdens de Scouts-2-daagse 2018!

Gelieve het formulier aandachtig door te nemen, om vergissingen te voorkomen. U wordt achteraf bevestigd of uw aanvraag bij ons is aangekomen. Beschouw uzelf dus pas als ingeschreven als u via e-mail bevestiging hebt gekregen. Betaling gebeurt de dag zelf wanneer u komt eten.

*Voornaam:

*Naam:

*Straat + nummer:

*Postcode + gemeente:

Telefoonnummer:

*E-mail adres:

*Gewenste menu's:

volwassene: aantal keer 3 stukken vlees (€ 15):

(braadworst, kipfilet, ribbetjes)

volwassene: aantal keer 2 stukken vlees (€ 13):

(braadworst, kipfilet)

kind: aantal keer 1 stuk vlees (€ 11):

(braadworst)

aantal keer vegetarisch(€ 15):

(2 groentenburgers)

Gewenste shift:

Shift 1 (18u00 - 19u30):
Shift 2 (20u00 - 22u00):

Indien je bijkomende inlichtingen wenst of opmerkingen hebt, kan je hieronder een berichtje plaatsen:

Tot zaterdag 15 september !

Door dit formulier in te zenden, ga ik ermee akkoord dat VZW Brigands - De Kleine Prins de opgegeven persoonlijke gegevens opneemt in het "Sympathisantenbestand".

De volledige tekst van ons privacy beleid kan je nalezen op http://scoutswondelgem.be/privacybeleidvzw/